OPINIE PT. Oferta DIGITALIZARE – Platforma CMR-CT

Supun atentiei Colegiului Medicilor din Constanta o oferta de servicii menita sa imbunatateasca considerabil eficienta serviciilor oferite membrilor Colegiului, in privinta implementarii unei platforme complexe ce va tine evindenta tuturor datelor membrilor, credite, documente la zi, plata cotizatiei, data expirare ALP, emiterea unui aviz in baza verificarii si integrarii creditelor automat in platforma se va face in 3 secunde!

In acest fel se vor imbunatati parametrii de emitere documente, de gestionare a datelor, medicii vor avea acces in timp real la contul creeat individual unde pot solicita emitere avize, pot identifica in timp real statusul lor – cate credite detin – acestea se vor incarca automat in cont prin gestionarea fisierelor raportate de divese organisme ce organizeaza evenimente medicale pe care CMR le crediteaza prin puncta EMC….

Acest demers in a cauta o solutie viabila a pornit dupa o discutie personala cu cineva din conducerea CMR de la Bucuresti, care mi-a sugerat – la rugamintea mea de a implementa un astfel de sistem si la noi, SISTEM CE ESTE DEJA FUNCTIONAL LA COLEGIUL FARMACISTILOR – sa identific o oferta ce va fi evaluata in vederea implementarii.

Demersul meu are la baza dorinta de imbunatatire considerabila a serviciilor si eficientizarea gestionarii datelor, cu un acces direct, in timp real al medicului, cu posibilitatea acestuia de a cunoaste in orice moment situatia sa: credite, plati cotizatie, etc….se pot genera remindere pentru fiecare criteriu in parte.

Intr-o era a digitalizarii, cand on-lineul face tot mai mult parte din viata noastra, cand timpul si resursele naostre trebuie tot mai bine gestionate, cand toti medicii lucreaza in mod curent in sisteme informatice in cabinet sau spitale, implementarea aceestui sistem ar fi facila.

Implementarea la Constanta a unui astfel de proiect-pilot care ulterior se poate extinde la nivel national poate constitui un punct de plecare avand in vedere flexibilitatea firmei ofertante prin fie testarea aplicatiei cu titlu gratuit (variant demo pentru 45 de zile), fie oferirea unei licente pentru softul ce gestioneaza datele (in acest caz se folosesc serverele proprii ale CMR, datele fiind stocate local).

Va multumesc anticipat pentru ca veti lua in consideratie aceasta propunere.

Cu consideratie,
Dr. Cicortas Adrian
Medic primar Medicina de familie
Membru al Comisiei de cenzori al CMR Constanta

P.S. In vederea detalierii datelor tehnice, se poate lua legatura cu reprezentantul AGOMedia, dl. Andrei Gomoiu, tel. 0040745530100

Platforma NET-DD

 Comments are closed.