Alegeri pentru comisiile de disciplină de la nivel teritorial

Stimați Colegi,

 

Prin prezenta, vă facem cunoscut faptul că, în conformitate cu Decizia nr.14/2017 a Colegiului Medicilor din România (privind stabilirea datei organizării alegerilor pentru comisiile de disciplină, adoptarea Regulamentului electoral privind alegerea membrilor comisiilor de disciplină și aprobarea componenței Comisiei Electorale Centrale), în perioada septembrie – octombrie 2017 urmează a avea loc alegerile pentru comisiile de disciplină de la nivel teritorial.

Alegerile pentru Comisia de Disciplină de la nivelul Colegiului Medicilor Constanța se vor desfășura pe parcursul a 2 (două) zile consecutive, respectiv 20–21 septembrie 2017, între orele 0800 – 2000 – pentru Turul I și dacă va fi cazul, pe parcursul a 2 (două) zile consecutive, respectiv 1 – 2 octombrie 2017,  între orele 0800 – 2000 – pentru Turul II.

Candidaturile se vor depune personal la secretariatul consiliului local, în perioada 01.08. – 31.08.2017 – în zilele lucrătoare, în timpul programului de lucru.

Candidaturile vor fi adresate comisiei electorale și vor cuprinde:

  • o declarație de candidatură;
  • un curriculum vitae.

Numărul de locuri privind membrii Comisiei de Disciplină aleși de la nivelul Colegiului Medicilor Constanța este de 9 (nouă).

Membrii comisiei de disciplină vor fi aleși din rândul medicilor primari cu o vechime în profesie de peste 7 ani și care nu au avut abateri disciplinare în ultimii 5 ani.
Calitatea de membru în comisia de disciplină locală este incompatibilă cu aceea de membru în Comisia Superioară de Disciplină, precum și cu aceea de membru în organele de conducere ale Colegiului Medicilor din România, cu excepția calității de membru în adunarea generală a colegiului teritorial.
Votarea se va desfășura la sediul Colegiului Medicilor Constanța  – Bd. 1 Decembrie 1918 nr.31, bl.L28, Sc.D, ap.62, Constanța.
Atașăm inclusiv Decizia nr.14/2017 a Colegiului Medicilor din România – privind stabilirea datei organizării alegerilor pentru comisiile de disciplină, adoptarea

Regulamentului electoral privind alegerea membrilor comisiilor de disciplină și aprobarea componenței Comisiei Electorale Centrale.
Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție pe numărul de telefon al Colegiului Medicilor Constanța – 0241.510098, în timpul programului de lucru.

Așteptăm candidaturile colegilor interesați în acest sens și vă așteptăm la vot, în perioada mai sus menționată.

 

Cu stimă,

Biroul Executiv al Consiliului Județean al Colegiului Medicilor ConstanțaComments are closed.