INFORMARE ALEGERI COMISIA DE DISCIPLINA 2023

Stimați Colegi,

                Prin prezenta, vă facem cunoscut faptul că, în conformitate cu Decizia nr. 8/2023 (privind stabilirea datei organizării alegerilor pentru comisiile de disciplină de la nivel teritorial şi pentru Comisia Superioară de Disciplină, adoptarea Regulamentului electoral privind alegerea membrilor comisiilor de disciplină şi a membrilor Comisiei Superioare de Disciplină şi aprobarea componenţei Comisiei Electorale Centrale, cu modificările ulterioare), vor avea loc alegerile pentru Comisia de Disciplină de la nivel teritorial.

                Alegerile pentru Comisia de Disciplină de la nivelul Colegiului Medicilor Constanța se vor desfășura:

  • 21 SEPTEMBRIE 2023, între orele 10,00 – 20,00 pentru Turul I
  • 05 OCTOMBRIE 2023, între orele 10,00 – 20,00 pentru Turul II (dacă va fi cazul),

la sediul Colegiului Medicilor Constanța – str. Doinei nr.2, ap.1-2, et.1, Constanța.

                Candidaturile se vor depune în perioada 01.08. – 31.08.2023 – în zilele lucrătoare, în timpul programului de lucru, personal, prin poștă, prin curier sau electronic.

                Candidaturile vor fi adresate comisiei electorale și vor cuprinde:

  • o declarație de candidatură
  • un curriculum vitae
  • o scrisoare de intenție ce va conține motivația candidatului, exprimarea interesului pentru poziția vizată, propuneri concrete pentru îmbunătățirea activității administrativ-jurisdicționale etc.

Medicii care sunt aleși membri ai comisiei de disciplină și doresc să candideze pentru funcția de președinte vor depune în plus față de documentele mai sus precizate și un proiect de management al activității comisiei.Proiectul se depune după validarea membrilor comisiei, cu cel puțin 2 zile înainte de data organizării alegerilor pentru funcția de președinte.

Calitatea de membru în comisia de disciplină teritorială este incompatibilă cu aceea de membru în Comisia Superioară de Disciplină, precum și cu aceea de membru în organele de conducere ale Colegiului Medicilor din România, cu excepția calității de membru în adunarea generală a colegiului teritorial.

Pot fi aleși în cadrul comisiei de disciplină medicii primari care au o vechime în profesie de cel puțin 7 ani și nu au săvârșit abateri disciplinare în ultimii 5 ani.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție pe numărul de telefon al Colegiului Medicilor Constanța 0241-510098, în timpul aferent programului de lucru al organizației.

Așteptăm candidaturile colegilor interesați în acest sens și vă așteptăm la vot, în perioada mai sus menționată.

Atașăm Decizia C.M.R. nr. 8/2023 (privind stabilirea datei organizării alegerilor pentru comisiile de disciplină de la nivel teritorial şi pentru Comisia Superioară de Disciplină, adoptarea Regulamentului electoral privind alegerea membrilor comisiilor de disciplină şi a membrilor Comisiei Superioare de Disciplină şi aprobarea componenţei Comisiei Electorale Centrale, cu modificările ulterioare).

Președintele Comisiei Electorale,
Dr. Ionescu Constantin

Decizia CMR nr. 8 din 17 mai 2023
privind stabilirea datei organizării alegerilor pentru comisiile de disciplină de la nivel teritorial şi pentru Comisia Superioară de Disciplină, adoptarea Regulamentului electoral privind alegerea membrilor comisiilor de disciplină şi a membrilor Comisiei Superioare de Disciplină şi aprobarea componenţei Comisiei Electorale Central

Regulamentul electoral
privind alegerea membrilor comisiilor de disciplină şi a membrilor Comisiei Superioare de Disciplină, din 28.04.2023

Declaratie candidatura

Nota de informare
privind protectia datelor personale

Componenta Comisiei Electorale

Proces verbal de constatare a ramanerii definitive a candidaturilor de la nivelul Colegiului Medicilor Constanta

Decizia Comisiei Electorale Centrale nr. 18 din 01.09.2023
privind modelul listei electorale, formatul tabelului corespunzator numarului de alegatori, etc….

Adresa CEC privind cotizatiile la zi

Lista medicilor cu drept de vot 17.09.2023

Model Buletin de vot 17.09.2023

Va rugam sa instalati și activati aplicația medicului cu cel puțin 3 zile înainte de ziua alegerilor.
Link-ul către aplicația medicului se găsește pe site-ul oficial al Colegiului Medicilor din România.

accesati urmatorul link



Comments are closed.